Despre

ServcomHoreca&Logistica SRL

DESPRE NOI

Servcom Horeca&Logistica srl este fondata in anul 1992 cu sediul administrativ si logistic in Alba Iulia dispunind de o structura moderna de birouri, showroom si depozite pe o suprafata de 1500 mp.

Societatea ia nastere ca o necesitate de a raspunde la continua dezvoltare a pietei romanesti in domeniul horeca, de a oferi solutii profesionale si de calitate superioara la preturi de producator pentru piata de accesorii, consumabile si servicii pentru hoteluri, restaurante, baruri si catering.

Inca din anul 2007 suntem importatori unici in Romania pentru unii dintre cei mai mari producatori europeni precum Pinti Inox Spa, Abert Spa, Vetreria di Borgonovo, RCR Cristaleria Italiana si nu in ultimul rand fabrica de portelan Apulum din Alba Iulia pentru care am devenit unul dintre cei mai importanti repezentanti in Romania.
Datorita vastei experiente acumulate in toti acesti ani va putem oferi cele mai bune idei, gama larga de produse(vesela si accesorii din portelan, pahare si accesorii din sticla, tacamuri si accesorii din inox, produse pentru bufet si candy bar), consultanta si livrare imediata din depozitele noastre oriunde in Romania.